WK 2018 Rusland

Alles over het WK voetbal 2018 en de Rode Duivels

Rode Duivels blijven (zonder te spelen) vijfde op FIFA-ranking

Helemaal bovenaan de FIFA-ranking behoudt wereldkampioen Duitsland de eerste plek met 1.609 punten voor Brazilië (1.489 ptn), Europees kampioen Portugal (1.360) en Argentinië (1.359). België is vijfde met 1.337 punten. Polen (1.228) boekt één plaats winst en is nu samen met Spanje (1.228) terug te vinden op de zesde plaats. Zwitserland (1.197), Frankrijk (1.185) en Chili (1.161) vervolledigen de top tien.

Lees meer »

Russische dove kat voorspelt WK voetbal uitslagen

Dat meldt persbureau AFP dinsdag. Op internet verschijnt een video van de kat, waarin te zien is dat hij tussen twee bakjes voer kiest, die beide een land vertegenwoordigen. Het bakje waar Achilles voor kiest, is automatisch de winnaar van de wedstrijd.

Lees meer »

Sponsors Rode Duivels over exit Damso: "We juichen deze beslissing toe"

Negen bedrijven hebben de brief aan de voorzitter van de Voetbalbond, Gerard Linard, ondertekend. AB-Inbev, bouwbedrijf Besix, BMW, Coca-cola, Devos Lemmens, EDF Luminus, GLS, Proximus en PWC scharen zich achter dezelfde boodschap. Ze zijn allemaal blij dat de Voetbalbond niet met rapper Damso in zee gaat om een officieel Belgisch WK-lied te maken. De sponsors benadrukken dat ze eerder al hun bedenkingen hadden geuit, bij de keuze voor Damso.

Lees meer »

Speler Club Brugge hoopt op selectie Rode Duivels (voetbalbelgie)

Maar wie kan zijn plaats innemen op de linkerflank? Anthony Limbombe voelt zich aangesproken. "Natuurlijk hoop ik op een selectie. Dat zou heel mooi zijn. Ook voor de club. Ik wil Club Brugge vertegenwoordigen. Een selectie zou het bewijs zijn dat we hier goed bezig zijn", stelt de flankspeler tegenover Het Laatste Nieuws.

Lees meer »

Rode Duivels kunnen recordbedrag winnen op EK (Nieuwsblad)

Op het EK 2016 in Frankrijk mochten de landen nog 301 miljoen euro onder elkaar verdelen. Op het EK binnen twee jaar, dat in twaalf landen wordt gespeeld, krijgt elk van de 24 deelnemende teams een startpremie van 9,25 miljoen euro, dat is 1,25 miljoen meer in vergelijking met 2016.

Lees meer »

Rode Duivels maken het verschil in Manchester United - Chelsea (Sport.be)

Die laatste toonde zich nog eens onmisbaar bij Chelsea door in de 68ste minuut een volley van Lukaku net vanonder de deklat te tikken en zo de 2-1 te voorkomen. Dat was echter niet het laatste wapenfeit van Big Rom. In de 75ste minuut zette de Rode Duivel vanop de rechterflank twee man in de wind alvorens de 2-1 op het hoofd van Jesse Lingard te schilderen, die de voorzet voorbij Courtois kopte.

Lees meer »

Delen via Social Media:

Het WK voetbal wordt in 2018 georganiseerd in Rusland. We bieden zoveel mogelijk informatie over over het WK 2018 en het Belgische nationale team. Weet België het mondiale voetbalgoud te winnen? Volg het hier!

Maak een Gratis Website met JouwWeb