Dat wordt niks, jongens: Hollanders zullen weer voor Rode Duivels moeten supporteren op WK

Gepubliceerd op 4 september 2017 om 08:59

Puur mathematisch kan het nog, maar laten we wel wezen: voetballend is er geen vleugje perspectief meer over dat Oranje het WK voetbal in Rusland haalt. De Nederlanders verloren gisterenavond opnieuw zwaar, van een niet eens super spelend Frankrijk. Dat is niet alleen “sneu” voor voetbalminnend Nederland, het is ook een ferme patat voor de Nederlandse economie.

Het mislopen van het WK, dat nu quasi een feit is na een nieuwe nederlaag met 4-0 tegen Frankrijk, kan in totaal meer dan een miljard euro schelen. Nederlanders zouden ongeveer 100 miljoen euro hebben uitgegeven aan “oranjeartikelen” bij deelname. De horeca zou maar liefst 400 miljoen euro mislopen volgens sommige ramingen. De warenhuizen schatten dat er er tijdens zo’n toernooi “makkelijk” voor 50 miljoen euro extra besteed wordt alleen aan “versnaperingen” en drank. Tijdens een EK of WK zien de AH’s, Jumbo’s en consoorten in Nederland doorgaans een omzetstijging van 2,5 à 3 procent.

 

Lees verder op Newsmonkey.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

AsaroptivaErar
2 jaar geleden

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-en-mty/

Maak een Gratis Website met JouwWeb