FIFA lijst vier redenen op waarom Rode Duivels straks het WK kunnen winnen: “De beste kans van een gouden generatie om te schitteren”

Gepubliceerd op 18 april 2018 om 15:56

Het jarenlange samenspel, sterren in bloei, sterkte in de breedte en onvoorspelbare favorieten. Ziehier de vier pijlers waarom de FIFA denkt dat de Rode Duivels straks een kans hebben op eeuwige glorie op het WK in Rusland. Op de website van de FIFA prijkt er namelijk een artikel waarin de kansen van ons land worden gewikt en gewogen. “Kan Roberto Martínez zijn benijdenswaardige groep supersterren een stap verder brengen en de top van het voetbal bereiken?”, stellen ze de vraag.
 

“De beste kans van een gouden generatie om te schitteren.” Zo kopt de FIFA op hun officiële website. In dat artikel nemen ze de kansen van de Rode Duivels helemaal onder de loep. “Met sleutelfiguren die de kaap van de 30 al hebben overschreden - en misschien wel op hun laatste WK op hun hoogtepunt zullen zijn - is dit dan hun beste kans ooit om een nieuwe naam op de erelijst te schrijven?”, stellen ze zich de vraag.

 

Lees het hele artikel op HLN.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb