Verraden matrassen WK-selectie Rode Duivels?

Gepubliceerd op 1 juni 2018 om 17:16

Heeft Roberto Martinez zijn 23-koppige selectie voor het WK in Rusland al gemaakt? Ja, als we Het Laatste Nieuws mogen geloven: de krant merkte dat de matrassensponsor vijf matrassen niet naar Moskou stuurde. Leander Dendoncker, Matz Sels, Jordan Lukaku, Adnan Januzaj en Christian ­Kabasele zouden thuisblijven.

Bondscoach Martinez koos in de voorbereding op het WK voor een voorselectie van 28 namen. Pas komende maandag maakt hij bekend wat zijn 23-koppige kern is, maar het speculeren is al volop bezig.

Zo zijn er de matrassen. Die worden door LS Bedding op maat gemaakt en zijn al naar Moskou gestuurd. Maar, aldus Het Laatste Nieuws, niet alle matrassen gingen mee de vrachtwagen in: vijf bleven thuis. Op basis van de niet-verstuurde exemplaren leidt de krant af dat Leander Dendoncker, Matz Sels, Jordan Lukaku, Adnan Januzaj en Christian ­Kabasele afvallen. Al zegt LS Bedding dat de theorie niet klopt: het zou een technisch team naar Rusland sturen om de bedden op het juiste profiel af te stellen. Met andere woorden, de etiketten op de matrassen waren niet de definitieve.

Lees het hele artikel op Standaard.be: http://www.standaard.be/cnt/dmf20180601_03540279


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb