Buitenlandse media onder indruk van Rode Duivels: “Laat het een waarschuwing zijn aan de WK-favorieten”

Gepubliceerd op 12 juni 2018 om 19:46

De prima uitzwaaimatch van de Rode Duivels is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De buitenlandse media zwaaiden met lof voor de Rode Duivels, al was hier en daar ook de blessure die Eden Hazard opliep na een tackle een thema. Een overzicht:
 

The Sun: “België vuurde waarschuwingsschot af richting Engeland”

“België trekt met een indrukwekkende prestatie in de achterzak naar Rusland. De Rode Duivels kwamen verrassend op achterstand, maar ze toonden hun klasse door de situatie overtuigend om te buigen. Romelu Lukaku zette zijn vorm nog eens in de verf met twee goals, en ook Eden Hazard speelde sterk. Hazard moest het veld achttien minuten voor tijd wel verlaten met een blessure. Mogelijk is dat toch een domper voor de Belgen. In het slot van de match maakte Chelsea-spits Michy Batshuayi er nog 4-1 van. Een waarschuwingsschot van België in de richting van Engeland.”

Lees het hele artikel op Hln.be: https://www.hln.be/sport/voetbal/belgisch-voetbal/rode-duivels/buitenlandse-media-onder-indruk-van-rode-duivels-laat-het-een-waarschuwing-zijn-aan-de-wk-favorieten~a1680e15/ 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.