WK 2018 speelsteden: Nizjni Novgorod

Last update: 25-03-2018

Ga vanuit Moskou iets meer dan 400 kilometer in oostelijke richting en uiteindelijk, op het punt waar de rivier Oka in de Wolga stroomt, ben je in de stad Nizjni Novgorod. Met bijna 1,3 miljoen inwoners is het een van de grotere steden van Rusland. Ook tijdens het WK voetbal 2018 speelt Nizjni Novgorod een voorname rol en is het een officiële speelstad. Kom meer te weten over WK speelstad Nizjni Novgorod, bijvoorbeeld hoe je vliegtickets en een hotel kunt boeken en in welk stadion er gespeeld zal worden.

Nizjni Novgorod

De stad Nizjni Novgorod is opgericht in het jaar 1221 en door de eeuwen heen heeft het zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste economische centra. Ook is Nizjni Novgorod een mooie stad waar volop te zien en beleven valt. De stad kenmerkt zich door de ligging op heuvels rondom de rivier. Grote delen van de stad behoren toe tot de Unesco Werelderfgoedlijst.

Vliegticket boeken

Nabij de stad Nizjni Novgorod is Strigino Airport gelegen. In de nabije toekomst zal er op deze pagina meer informatie worden gegeven over de mogelijkheden te vliegen naar Nizjni Novgorod inclusief informatie over voordelige vliegtickets. De prijzen van alle vliegtickets kan je vergelijken via onderstaande button:

Hotel boeken

Uiteraard zijn er in Nizjni Novgorod vele hotels te vinden. Via de blauwe button is het mogelijk een overzicht van de hotels te bekijken:

Metro

Om rond te reizen door Nizjni Novgorod is het mogelijk om de metro te nemen. Er zijn in totaal veertien metrostations in Nizjni Novgorod waarmee je bijna alle belangrijke plekken snel en eenvoudig kunt bereiken.

Stadion

De wedstrijden in Nizjni Novgorod worden gespeeld in het Strelka Stadium. Er worden in totaal zes wedstrijden gespeeld in dit stadion, waarvan vier poulewedstrijden en twee knock-out wedstrijden (achtste finale en kwartfinale).

Wedstrijden Nizjni Novgorod

Overige speelsteden

Maak een Gratis Website met JouwWeb