WK 2018 speelsteden: Rostov aan de Don

Last update: 25-03-2018

Zoals de naam van de stad al aangeeft ligt deze aan de rivier Don. Deze rivier stroomt door de stad waarna niet veel later de uitmonding is in de Zee van Azov, wat dan weer verbonden is met de Zwarte Zee. Rostov aan de Don is een stad waar meer dan een miljoen mensen wonen, dus als je de stad wilt bezoeken kom je zeker niet in een kleine stad terecht. Kom meer te weten over WK-stad Rostov aan de Don zoals het WK stadion, vliegtickets en hotels.

Rostov aan de Don

De stad Rostov aan de Don is opgericht in 1749 en telt inmiddels meer dan 1 miljoen inwoners. De stad ligt ongeveer 1100 kilometer ten zuiden van Moskou en kent ook een wat warmer klimaat. Rostov aan de Don staat bekend als een jonge en inspirerende stad inclusief een goede keuken. Wil je even ontspannen? Maak dan gebruik van een gezellig zandstrandje aan de boorden van de Don.

Hotel boeken

In Rostov aan de Don zijn vele hotels te vinden, in prijs variërend van budget tot extreem duur. En natuurlijk alles daar tussenin. Zie hiervoor het overzicht van hotels via onderstaande button:

Vliegtickets

Op enkele kilometers van de stad is een luchthaven gelegen waar naartoe wordt gevlogen vanaf diverse Europese luchthavens, eventueel met tussenstop. We zullen hier in de aanloop naar het WK Voetbal 2018 meer informatie geven over de mogelijkheden en kosten van vliegtickets naar Rostov aan de Don. Vergelijk de prijzen van tal van luchtvaartmaatschappijen via de button en betaal de laagste prijs voor je vliegticket:

Metro

Om rond te reizen door Rostov aan de Don is het aan te raden gebruik te maken van de metro. Dit ondergrondse vervoersmiddel brengt je snel en voordelig op bijna alle belangrijke locaties van de stad.

Stadion

Het WK stadion van Rostov aan de Don heet de Levberdon Arena. Er worden in dit stadion vier poulewedstrijden gespeeld en één achtste finale. Kom meer te weten over het WK stadion Levberdon Arena op deze pagina.

Wedstrijden Rostov aan de Don

Overige speelsteden

Maak een Gratis Website met JouwWeb