WK 2018 speelsteden: Saransk

Last update: 25-03-2018

Een van de meest centraal gelegen speelsteden is Saransk. Het is tevens een relatief kleine stad met een inwoneraantal nabij de 350.000. De stad scoort vaak hoog in ranglijsten met meest leefbare Russische steden dus het leven is er met recht goed te noemen. Het WK stadion is Saransk is geheel nieuw en zal in de poulefase een rol spelen. Kom alles te weten over Saransk waaronder informatie over het stadion, vliegtickets en hotels.

Saransk

Saransk is de hoofdstad van de autonome republiek Mordovië en ligt ongeveer 650 kilometer ten zuidoosten van hoofdstad Moskou. Saransk bestaat al sinds het jaar 1641 maar heeft niet meer dan 350.000 inwoners. De stad ligt in het stroomgebied van de bekende rivier de Wolga, maar de afstand tot deze rivier bedraagt nog steeds meerdere tientallen kilometers.

Vliegtickets

Saransk beschikt over een vliegveld dat luistert naar de naam Saransk Airport. Er vliegen weinig west-Europese luchtvaartmaatschappijen naar deze stad, maar naar verwachting zijn er tijdens het WK voetbal meer dan genoeg opties om naar Saransk te vliegen. Benieuwd naar voordelige vliegtickets naar Saransk? Vergelijk ze via onderstaande button:

Hotels

Ook hotels zijn er voldoende in Saransk waar supporters kunnen overnachten. Via onderstaande button kom je in het overzicht van hotels in Saransk:

Stadion

Het WK Stadion van Saransk draagt de toepasselijke naam Mordovia Arena vanwege de naam van de autonome republiek. Er worden vier wedstrijden gespeeld in de Mordovia Arena gedurende het WK voetbal 2018, allen in de poulefase van het voetbaltoernooi.

Wedstrijden

Er worden vier poulewedstrijden gespeeld in Saransk:

Overige speelsteden