WK 2018: vliegtickets boeken naar Rusland

Last update: 21-02-2018

Rusland is een groot land waar je niet zomaar met de auto naar toe kunt rijden. Om het WK voetbal in 2018 te bezoeken is het vliegtuig in de meeste gevallen het beste vervoersmiddel. De tijd dat vliegen een onbetaalbare vorm van reizen was is ook voorbij, dus voor een prima prijs sta je na een vlucht van enkele uurtjes in Rusland. Kom meer te weten over vliegtickets boeken voor het WK voetbal 2018 in Rusland.

Vliegtickets vergelijken

Een vliegticket kan het voordeligst worden geboekt wanneer je gebruik maakt van een prijsvergelijkingssite. Op deze websites worden de prijzen vergeleken van tientallen vliegtuigmaatschappijen. Ook kan je door het schuiven met de aankomst- en vertrekdatum al snel extra geld besparen op het vliegticket. Onderstaand kan je de prijzen vergelijken van vliegtickets van en naar de speelsteden van het WK 2018 in Rusland:

Brussels Airlines Fan Flights

Brussels Airlines biedt ook speciale vluchten aan vanaf Zaventem naar de speelsteden van de Rode Duivels. Deze vluchten zijn inclusief alle taksen en voorzien van een unieke supporterservaring aan boord. Vergelijk de mogelijkheden via:

Luchthavens

Doordat Rusland een land is waar enorme afstanden moeten worden overbrugd en omdat het wegennetwerk in sommige delen van het land niet optimaal is, zijn er enorm veel luchthavens. Bijna iedere stad met een aanzienlijk formaat heeft wel een eigen luchthaven. Zo zijn er in de buurt van alle WK Speelsteden luchthavens.

Vliegtuigmaatschappijen

Momenteel is nog niet bekend welke vliegtuigmaatschappijen ten tijde van het WK (extra) op Rusland gaan vliegen. Maar je kunt er wel vanuit gaan dat de grote luchtvaartmaatschappijen alsook diverse prijsvechters niet zullen ontbreken. Het exact vluchtschema hangt ook af van wanneer en waar de Rode Duivels zullen spelen.

Vliegen plus hotel

Een geliefde manier om een reis naar Rusland te boeken is door een vliegarrangement te kopen. In een dergelijk arrangement zit vaak een hotelovernachting inbegrepen. Wanneer het WK voetbal 2018 nadert zullen we op deze pagina de beste arrangementen tonen.

Reactie plaatsen

Reacties

Nagels
2 jaar geleden

Zij er nog tickets plus vluchten engeland belgie