WK 2018: Wedstrijden voorspellen

Last update: 28-11-2017

Doe je mee aan een WK pool of wil je geld inzetten op uitslagen van WK wedstrijden? Met het juist voorspellen van WK wedstrijden kan je een hoop eer en zelfs geld verdienen. Maar hoe maak je zo goed mogelijke voorspellingen? Onderstaand zullen tijdens het WK 2018 in Rusland tips en tricks worden opgesomd waarmee je zo goed mogelijk kunt scoren.

WK pool

Het is een fenomeen dat altijd de kop opsteekt ten tijde van grote sportevenementen zoals het WK of EK voetbal en de Tour de France. Bedrijven, vrienden en familie maken een WK pool waarbij je moet proberen uitslagen te voorspellen. Voor iedere goede uitslag krijg je punten. Ook zijn er punten te verdienen door goed te voorspellen of er een winst, gelijkspel of verlies is. Bonuspunten zijn te verdienen voor bijvoorbeeld de WK topscorer, het aantal gele en rode kaarten, enzovoorts.

Wedden op voetbalwedstrijden

Een tweede fenomeen dat zeer populair is, is het wedden op voetbalwedstrijden. Hierbij kan er geld worden ingezet op tal van gebeurtenissen, bijvoorbeeld:

  • Wie wint een wedstrijd
  • Wie krijgt de eerste gele kaart
  • Hoeveel doelpunten vallen er tussen minuut 30 en 60
  • Wie wint het WK voetbal
  • Wie wordt WK topscoorder
  • Enzovoorts, enzovoorts

Notering

Het inzetten bij een weddenschap gebeurt op basis van een notering. Dit houdt in dat hoe onwaarschijnlijker een gebeurtenis wordt geacht door de bookmakers, hoe hoger de inzet is die je zult krijgen uitbetaald als je geld daarop inzet. Stel de notering dat Duitsland wereldkampioen wordt is 8.20, dan krijg je per ingezette euro € 8,20 uitbetaald als Duitsland daadwerkelijk wereldkampioen wordt.

Tips and tricks

  • Probeer niet altijd de meest voor de hand liggende keuzes te maken. De kans dat de meest logische keuze uitkomt is inderdaad groter, maar de notering is vaak veel lager. Bij een WK-pool kan je er vanuit gaan dat meerdere mensen de logische keuze kiezen waardoor je je niet eenvoudig kunt onderscheiden
  • Pas op met het inzetten van geld. Je zult niet de eerste zijn die hele vermogens verliest aan het wedden op voetbaluitslagen. Beslis bijvoorbeeld voor jezelf een maximum bedrag dat je in totaal kunt verliezen en stop direct wanneer je dat bedrag hebt bereikt. Het is funest om het verloren bedrag terug te willen winnen, want met een beetje pech verlies je alleen maar meer.

Reactie plaatsen

Reacties

Jos
2 jaar geleden

F*ck jullie allemaal ik n**k jullie de t*r*ng

Maak een Gratis Website met JouwWeb