WK 2018 Rusland

Alles over het WK voetbal 2018 en de Rode Duivels

België begint als nummer drie aan WK

België begint als nummer drie van de wereld aan het WK in Rusland. Op de donderdag vrijgegeven nieuwe FIFA-ranking behouden de Rode Duivels hun positie. De kans dat Eden Hazard op 15 juli in Moskou met de wereldbeker mag zwaaien, is volgens Gracenote echter niet groot. Het vermaarde statistiekenbureau berekende dat de Rode Duivels slechts vier procent kans hebben op de WK-titel.

Lees meer »

Eerste prijs is binnen: Belgische is Miss WK

Geen WK zonder een Miss WK, dat spreekt. In Duitsland dan wel, want daar organiseerde de Miss Germany Company de Weltmeister Miss 2018. Met 31 kandidates, het strenge moslimland Saudi-Arabië in groep A speelde niet mee. Dat deed België wel. Ons land stuurde Zoë Brunet, de Waalse eerste eredame op de laatste Miss België-verkiezing. En ze won.

Lees meer »

Eden Hazard en Kevin De Bruyne maken zich geen zorgen over WK

Eden Hazard was niet geheel ontevreden na afloop van het scoreloos gelijkspel van zaterdagavond tegen Portugal. “Er waren goede en minder goede zaken”, klonk het in zijn analyse na de wedstrijd. “Onze eerste vijftien à twintig minuten waren heel goed, nadien hadden we het lastiger. In de tweede helft vonden we moeilijk de ruimte.

Lees meer »

Verraden matrassen WK-selectie Rode Duivels?

Heeft Roberto Martinez zijn 23-koppige selectie voor het WK in Rusland al gemaakt? Ja, als we Het Laatste Nieuws mogen geloven: de krant merkte dat de matrassensponsor vijf matrassen niet naar Moskou stuurde. Leander Dendoncker, Matz Sels, Jordan Lukaku, Adnan Januzaj en Christian ­Kabasele zouden thuisblijven.

Lees meer »

Na EK-fiasco: wel WK-matchen op groot scherm

Twee jaar geleden liep het plan van schepen Koen Baert (CD&V-Gemeentebelangen) om tijdens het EK samen met enkele bevriende verenigingen een voetbaldorp in te richten, af met een sisser. Maar er is goed nieuws: de wedstrijden die de Rode Duivels spelen op het WK in Rusland, zijn wel te volgen op groot scherm.

Lees meer »

Delen via Social Media:

Het WK voetbal wordt in 2018 georganiseerd in Rusland. We bieden zoveel mogelijk informatie over over het WK 2018 en het Belgische nationale team. Weet België het mondiale voetbalgoud te winnen? Volg het hier!

Maak een Gratis Website met JouwWeb