WK 2018 Rusland

Alles over het WK voetbal 2018 en de Rode Duivels

Stopt middenvelder na het WK met de Rode Duivels?

Vincent Kompany, Laurent Ciman en Marouane Fellaini zouden na het WK wel eens kunnen stoppen als Rode Duivel. De middenvelder van Manchester United twijfelt nog. "Als ik geen fysieke problemen heb, dan ga ik naar het WK. Nadien zullen we zien. Ik heb nog geen beslissing genomen", zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. Hij wil in Rusland de halve finales bereiken. "Onze generatie heeft twee grote toernooien gespeeld: het wereldkampioenschap in Brazilië en het Europees kampioenschap in Frankrijk, waarin we telkens de kwartfinales haalden. 

Lees meer »

WK op de tocht voor Oxlade-Chamberlain

Niet alleen bij Liverpool zijn er zorgen over de op het oog ernstige blessure waarmee Alex Oxlade-Chamberlain woensdag al na achttien minuten naar de kant moest in het Champions Leagueduel met AS Roma. 

Lees meer »

Rode Duivels spelen hun drie WK-oefenduels in Koning Boudewijnstadion

Het oefenprogramma van de Rode Duivels voor het WK in Rusland is al een tijdje bekend. Op 2 juni spelen ze tegen Portugal, op 6 juni tegen Egypte en tot slot is er een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica op 11 juni. Nu heeft de Belgische voetbalbond ook de locatie voor de oefenmatchen bepaald. Het wordt drie keer het Koning Boudewijnstadion.

Lees meer »

FIFA lijst vier redenen op waarom Rode Duivels straks het WK kunnen winnen: “De beste kans van een gouden generatie om te schitteren”

“De beste kans van een gouden generatie om te schitteren.” Zo kopt de FIFA op hun officiële website. In dat artikel nemen ze de kansen van de Rode Duivels helemaal onder de loep. “Met sleutelfiguren die de kaap van de 30 al hebben overschreden - en misschien wel op hun laatste WK op hun hoogtepunt zullen zijn - is dit dan hun beste kans ooit om een nieuwe naam op de erelijst te schrijven?”, stellen ze zich de vraag.

Lees meer »

Delen via Social Media:

Het WK voetbal wordt in 2018 georganiseerd in Rusland. We bieden zoveel mogelijk informatie over over het WK 2018 en het Belgische nationale team. Weet België het mondiale voetbalgoud te winnen? Volg het hier!

Maak een Gratis Website met JouwWeb