WK 2018 Rusland

Alles over het WK voetbal 2018 en de Rode Duivels

Stopt Kompany na WK 2018 als international?

De kans is aanzienlijk dat Vincent Kompany afzwaait als international na afloop van het WK 2018 in Rusland. Hoewel Kompany zelf verwacht dus nog maar één seizoen als Rode Duivel door het leven te gaan, laat hij de deur op een kier staan voor een verdere interlandcarrière.

Lees meer »

Waar spelen de Rode Duivels na 30 juni 2018?

Al sinds jaar en dag spelen de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion, maar dit zou binnenkort zomaar over kunnen zijn. Het stadsbestuur van Brussel heeft namelijk het contract dat ze hebben met de KBVB niet verlengd. De vraag is nu waar het Belgische nationale voetbalteam haar wedstrijden zal moeten afwerken na 30 juni 2018.

Lees meer »

Nieuwe bondsvoorzitter KBVB?

Jongere fans weten eigenlijk niet beter dan dat François De Keersmaecker de bondsvoorzitter is van de Koninklijke Belgische Voetbal Bond (KBVB). Maar ineens is daar een machtige tegenstrever, te weten Gérard Linard. Zaterdag 24 juni 2017 weten we meer.

Lees meer »

Rusland lijkt werk te maken van aanpak hooligans

Het is een van de grootste kanttekeningen bij het feit dat het WK in Rusland plaatsvindt; het land heeft al decennia te maken met grote groepen gevaarlijke hooligans. De vraag is dan ook of het als supporter wel verstandig is om het WK te bezoeken in 2018. Maar gelukkig lijkt de Russische overheid het probleem te erkennen.

Lees meer »

Wedstrijdtickets WK te koop vanaf juli

Volgende maand start de ticketverkoop van wedstrijdtickets voor het WK 2018 in Rusland. Maar niet te vroeg gejuicht, want het gaat nog om blanco wedstrijdkaarten aangezien nog niet bekend is welke 32 landen zich kwalificeren voor het WK.

Lees meer »

Is er een slechte sfeer bij de Rode Duivels?

Regelmatig steken geluiden de kop op dat de teamgeest bij de Rode Duivels te wensen over laat. Zo zou er tussen verschillende spelers wrevel zijn. Wordt er een bom gelegd onder potentieel WK succes of valt het allemaal wel mee?

Lees meer »

Nieuw tenue Rode Duivels begin 2018

Het hoort er bij, in de aanloop naar grote toernooien gaan bijna alle landen spelen in een nieuw tenue. Ook België, hoewel de kwalificatie natuurlijk nog maar moet plaatsvinden, kan rekenen op een nieuw tenue. Twee tenues om precies te zijn; een thuis- en een uitshirt.

Lees meer »

Al 3 drie landen geplaatst voor WK 2018

De Duivels moeten nog even wachten, maar inmiddels mogen drie landen zich al verheugen op deelname aan het WK 2018 in Rusland. Iran is het derde land dat kwalificatie afdwingt. Eerder wist Brazilië zich al te kwalificeren en uiteraard is ook Rusland verzekert van het WK voetbal als organiserend land zijnde.

Lees meer »

Delen via Social Media:

Het WK voetbal wordt in 2018 georganiseerd in Rusland. We bieden zoveel mogelijk informatie over over het WK 2018 en het Belgische nationale team. Weet België het mondiale voetbalgoud te winnen? Volg het hier!